© 2012 . All rights reserved.

Acht dagen Ghana

Van 25 februari tot 4 maart ‘s avonds laat zat ik in Ghana. Acht dagen in de hoofdstad Accra en een aantal steden en dorpen er omheen.
Natuurlijk zijn acht dagen te kort om het hele land te bekijken maar voor mijn gevoel heb ik toch wel een aantal hele gave dingen mogen zien. Sowieso is Accra zelf een belevenis. Het reizen met TrotTro’s, krakkemikkige busjes die veel te vol zitten, naar kleine dorpen was ook heel bijzonder. En voor de rest hoop ik dat onderstaande foto’s voor zich spreken.

3 Comments

 1. Marius

  Mooi Dennis! Natuurlijk is Afrika als continent net zo divers als Europa of Amerika. Toch denk ik, dat wanneer ik er ooit geweest zal zijn, terug zal verlangen naar die plek op onze aardbol. Prins Claus was ook verliefd op dit continent en dat ontroerd mij tot op de dag van vandaag. Ken je het gedicht van Huub Oosterhuis over Prins Claus en Afrika???

  • Ik ken dat gedicht niet, ben wel benieuwd. Ik ben zeker verliefd geworden; wil dolgraag weer terug naar West-Afrika. Dacht eerst dat het Mali was maar na het bezoek aan Ghana weet ik zeker dat gewoon dat deel van het continent me enorm aanspreekt.

 2. Marius

  Heb je het gedicht gemaild op je me.com adres
  groetjes,

  marius

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.