© 2010 . All rights reserved.

FTOB: La Rochelle

Uit de oude doos komt een serie foto’s die ik gemaakt heb toen ik een goede vriendin bezocht in La Rochelle, Frankrijk. Zij studeerde daar zes maanden als onderdeel van haar opleiding. Naast bezoeken aan het strand en de kust heb ik een geweldige paar dagen gehad. Maar de dronken feest foto’s zal ik je onthouden.

In de afgelopen jaren heb ik veel foto’s gemaakt. Meestal met mijn iPhone 3G, later met mijn iPhone 4 en soms met mijn simpele maar goede Sony Cybershot. Zo nu en dan zet ik wat van die foto’s van ‘vroeger’ op mijn blog onder de naam ‘From The Old Box” (FTOB).

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.