© 2012 . All rights reserved.

Op naar Ghana

Op 25 februari vlieg ik richting Accra, Ghana. Ik hoop daar om 21:00 aan te komen en zeven dagen te genieten van het land, de mensen en de natuur.
In 2006 was ik al eens een maand in een West-Afrikaans land, het iets noordwestelijker gelegen Mali. Na het terugkijken van wat foto’s uit 2006 kan ik haast niet wachten tot het moment dat het vliegtuig land. Misschien dat de foto’s zoveel waarde hebben omdat ik er zelf was. Maar misschien dat de indrukwekkende natuur en prachtige mensen ook voor anderen mooi zijn om eens te bekijken. Hieronder dus een selectie!

Note: most images are taken by co-travelers. None of the photos may be used in any way.

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.