© 2011 . All rights reserved.

43x Hurts

Even een ouderwets staaltje reclame. Eind vorig jaar kwam het eerste studie album van Hurts uit met als titel ‘Hapiness’. Dat was geen woord te veel gezegd. De muziek is te typeren als synthpop, maar dan wel een hele vrolijke, bijzondere en unieke variant. In Nederland stond het album 24 weken in de album top 100.

Wie live beelden van de band ziet reageert vaak met een grote ‘wauw’. De performance doet denken aan bands uit de jaren ’80, maar de muziek is van nu. De band kan je meeslepen in een act die statisch maar vol emotie is.

Vandaag kwam er opeens een nieuwe versie van het album uit, met daarop 43(!!) tracks, waaronder een hele reeks demo’s. Maar nog belangrijker: een registratie van het concert in Berlijn. En dát is nou precies wat echt indruk maakt!
Quanta Costa? Iets meer dan [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/album/happiness/id473694612?uo=4″ title=”een tientje” text=”een tientje”] voor 43 songs en videos! Kopen die hap!

Bekijk onderstaande video eens en laat je overtuigen! Of [itunes link=”http://itunes.apple.com/nl/album/happiness/id473694612?uo=4″ title=”koop direct” text=”koop direct “]het album!

 

One Comment

  1. Harm

    Ik heb ze in de Melkweg gezien afgelopen maart en dat was ook heel erg tof! Gewoon kippenvel!

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.