© 2011 . All rights reserved.

Vinnie Who

Het is geen gewoonte van mij om op zondagavond om half elf nog naar een concert te gaan. Maar zo aan het begin van de vakantie, met vrijkaartjes in de hand is het best leuk om de kleine zaal van Paradiso in te stappen. En we waren één van de weinige, een half uur voor aanvang. Uiteindelijk vulde de zaal zich met een verbluffend aantal van achtentwintig bezoekers. Maar het feest was er niet minder om.

Vinnie Who is een zes koppige band uit Scandinavië, die draait om zanger Niels Bagge. En Niels is een feestbeest, zoveel is zeker. Ondanks het belachelijk lage aantal bezoekers, weten de heren en dame er binnen een kwartier een heel groot feest van te maken. Dit is pop, rock en electro door elkaar, met dit als resultaat. Het voelt als een mix tussen live optredens van Sam Sparrow, Mika, Royksopp en Jamiroquai. En dat swingt. In een show van zo’n vijfkwartier is iedereen in de zaal op z’n zachts gezegd helemaal los gegaan.

Volgens mij gaan we nog veel van de beste jongen horen. De eerste CD is uitgebracht, onder het label van EMI. Dat opzich geeft al aan dat de potentie er is.
Nederland heeft vorige week kennisgemaakt met Vinnie, die als gast de studio van 3FM plat speelde. Nu nog wat meer airplay, en we kunnen met z’n allen gaan dansen!

Graties luisteren naar liedjes: Website Vinnie Who

Geef een reactie

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.